Ai langa tine un barbat special, mereu cu pielea fina si o “mica” obsesie pentru fashion? Sau ale carui obiceiuri crezi ca s-ar putea regasi mai degraba la o femeie si nu la un barbat? S-ar putea sa traiesti cu un metrosexual. Iti spun asta, in cazul in care nu stiai deja.

Barbatul metrosexual acasa

#1 Locurile tale de pe rafturi s-ar putea sa se micsoreze

Ai putea crede ca barbatul de langa tine s-ar multumi cu jumatate de raft in baie pentru un deodorant, o crema de ras si un sampon/gel de dus. Te inseli! Daca cel alaturi de care iti traiesti viata se respecta un pic mai mult (si bine face) s-ar putea ca, incet, incet, sa ajungeti pe picior de egalitate la capitolul “spatii de depozitare si ocupare a rafturilor”. Pai altfel, unde ar sta cremele de fata, tratamentele pentru par, parfumurile etc.

#2 Multumeste-te cu jumatate din dulap

Se stie ca barbatul metrosexual are mare grija de imaginea lui. Si, bineinteles, o gramada de haine pentru care are nevoie, evident, de spatiu.

Si cand spun haine nu ma refer la orice fel de HAINE, ci la camasi,
pantaloni, costume elegante, cravate din matase, etc.

#3 Sa nu te mire daca-ti mai imprumuta, din cand in cand, produsele de ingrijire

Ok. O fi barbatul metrosexual, dar poate nu are mereu timp sa stea prin magazine ca sa isi cumpere toate cele necesare infrumusetarii lui. Prin urmare, sa te astepti sa-ti mai imprumute din creme. Ba mai mult, sa te astepti ca intr-o zi, noua cutie de crema de fata pe care o stiai “in siguranta” sa o gasesti… goala.

#4 In sfarsit, cineva iti intelege nevoia de infrumusetare

Vei avea pe cineva, in afara de sora ta sau cea mai buna prietena, care te va intelege cand ai nevoie de un produs de infrumusetare.

Prin urmare, profita de asta si roaga-l sa treaca pe la magazin, in drum spre casa, sa-ti mai cumpere cate o crema. Cu siguranta va stii ce sa aleaga.

#5 Poti adauga masajele si tratamente de infrumusetare in programul comun

Daca tot ati descoperit pasiuni comune, cum ar fi masajul, tratamentele faciale, mersul la salon, de ce nu si un “date” acolo? Mai vorbiti de una, alta, aveti grija de voi si puteti spune ca ati petrecut timp impreuna.

Gluma, gluma, dar daca ai alaturi de tine un asemenea barbat, metrosexual, te poti considera fericita. In ziua de azi, barbatul modern are din ce in ce mai multa grija de aspectul lui fizic. Si asta, nu poate decat sa te bucure. Asa ca profita de situatie si fii mandra de omul de langa tine.