De la primul reality show produs de o echipă coordonată de către mine, la 17 ore de filmare pe platou pentru un film, mărturisesc că au trecut mulți ani cu nopți nedormite, munți de pasiune pentru tot ce înseamnă televiziune și film, dar și satisfacții pe care nu le poți măsura altfel decât sa le și trăiești. 

Iar dincolo de viata din fata camerei de filmat pe care o traiesc de peste 11 ani, despre cea din spate am vorbit de prea putine ori. Despre ea si echipele care pun umarul la realizarea productiilor de televiziune si film pentru care lucrez vreau sa va vorbesc. Incep prin a le descrie in doua cuvinte: Cortina Entertainment

Imagineaza-ti o echipa de oameni pasionati, creativi, nebuni dupa proiecte care sa-i provoace. Imagineaza-ti ore intregi de filmari, locatii spectaculoase, scenarii de neimaginat, concepte care au sa impresioneze pe oricine le descopera, zile petrecute la montaj si productia finala: cea pe care tu ti-o doresti atunci cand vii catre noi, Cortina Film, si ne propui un proiect.

Las mai jos o frantura din emisiunea Constantin 60′ (anul 2015), pe care am semnat-o in calitate de producator.