La mulți ani și la mulți bani, să aveți nuntă cu lăutari! Sau cu ce vă place vouă, important e să petreceți o seara de neuitat alături de toți cei pe care-i iubiți. Și care vă iubesc. 

Și pentru că deja a început febra pregătirilor pentru sezonul de nunți de anul acesta, știu că una din întrebările pe care vi le puneți este: Îmi iau, sau nu, MC (Maestru de ceremonii) la nuntă? Răspunsul? Dacă vrei ca seara să fie una cu totul specială, și din acest punct de vedere, DA!

Prezint nunți de mai mulți ani și rămâne genul de eveniment pe care îl aștept mereu cu nerăbdare. Știind că faci parte dintr-un moment atât de important pentru cei care te contractează pentru o astfel de seară, trăiești un sentiment unic ca prezentator. Și la fel de unică e abordarea pe care o am cu astfel de evenimente. 

Așa cum am repetat-o în nenumărate rânduri, un MC potrivit e acela care devine liantul între momentele artistice ale serii. Iar în cazul unei nunți, devine “vocea” dragostei dintre miri, a poveștii lor, a părinților care-și văd copiii așezându-se la casa lor, a artiștilor prezenți cu inima plină de dragoste într-o astfel de seară magică, a nuntașilor veniți să se bucure alături de miri de acest drum nou în viață. Dragostea trebuie să plutească în aer, la fel cum e musai ca atmosfera să fie una de veselie, bună-dispoziție și perfectă din toate punctele de vedere. 

Mereu încep seara cu povestea mirilor, cum s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit. Abia apoi îmi îndrept atenția spre dansul mirilor, momentul magic al serii. Și rămân alături de nuntași până spre zori, ca să mă asigur că întreg evenimentul decurge așa cum trebuie.

Trec dincolo de meseria de prezentator și iau frâiele a tot ceea ce se petrece pe scenă și devin legătura momentelor artistice, a momentelor tradiționale (dacă ele există), până la aruncatul buchetului de mireasă, a furatului ei (dacă cineva îndrăznește) și a tortului. Mă bucur alături de invitați, ca și când, în fiecare weekend, aș participa parcă la câte o nuntă a celor mai buni prieteni ai mei. 

DA. Un MC te poate ajuta ca nunta ta să fie de neuitat dacă, dincolo de atribuțiile pe care le are, devine cel mai bun prieten al evenimentului tău, de la început, până în zori. 

Și ca să alegi bine MC-ul pentru nunta ta, te sfătuiesc să ții cont de următoarele aspecte:

  • De ce fel de prezentare ai nevoie? Vei avea o nuntă tradițională, sau modernă? Ai grijă să comunici asta MC-ului, pentru a fi sigură că va face față.
  • Ai momente artistice multe? Cum le va introduce?
  • Vrei MC-ul toată noaptea, sau doar câteva ore, la începutul serii?

Sunt câteva întrebări/răspunsuri pe care ai vrea să le discuți cu un potențial MC pentru nunta ta, pentru a fi sigur/sigură că rezonați și că, împreună, veți colabora eficient pentru nunta visurilor tale. 

Pentru colaborari, va invit sa accesati sectiunea Contact

Casă de piatră! 🙂