Un proverb românesc spune că “Voința inimii dă aripi picioarelor”. Așa cum vizita in lumea pantofilor realizați pe comandă m-a învățat sunt, mai degrabă, de acord cu sintagma că “voința inimii dă aripi picioarelor încalțate cu o pereche de pantofi Calapod”.

Imaginează-ți o călătorie în care exclusivitatea este o valoare esențială pentru bărbatul cu atitudine căruia îi place să aleagă, omul care caută semne de distinctivitate în cele mai mici detalii. De aici a pornit campania 2019 Calapod “A Men’s World” și la care am acceptat să iau parte cu inima deschisă.

La Calapod, procesul de creație pornește de la o schiță pe care consilierii lor o creionează împreună cu clientul, în urma unei discuții în care veți identifica modelul dorit.

Designul pantofilor este individual pentru fiecare client în parte, astfel fiecare produs este unic. Pantofii sunt lucrati manual în atelierele Calapod, cu piele de înaltă calitate din Franța, Italia și Polonia.

Pe toata durata întâlnirii veți beneficia de un consultant de imagine dedicat care va incerca să vă ofere cele mai bune sfaturi în materie de stil, modă, dar și ceea ce vi se potrivește.

Vă invit să aflați detalii aici Calapod Design