Filmarile de noapte, diminetile la birou si zilele intregi petrecute intre sedinte foto si diferite intalniri mi-au adus efecte negative asupra tenului. Iar vorba aceea ca “Barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu'” nu mai sta in picioare in vremurile de azi, in care cu totii incercam sa avem din ce in ce mai multa grija de noi. Si daca pentru tine vorba asta ti-e de suflet, inseamna ca drumurile noastre in gandire nu se intersecteaza.

Dar, pentru barbatii moderni care tin sa se ingrijeaza si sa-si demonstreze ca imbatranirea poate fi frumoasa, am detaliat in cateva randuri experienta care mi-a redat, cel putin pe chip, noptile pierdute din ultimii ani. (Despre cealalta experienta care mi-a adus stralucirea pe chip si un psihic mai bun, va povestesc cu alta ocazie). Este vorba despre tratamentul Hollywood de la clinica aBeauty, care presupune doua proceduri:

I. Tratament peeling Dr. Zein Obagi

Peelingul Dr. ZEIN OBAGI stimuleaza regenerarea celulara pentru obtinerea unui ten mai sanatos si poate rezolva, printre altele:

– daunele solare
– textura aspra a pielii
– uscaciunea cutanata
– liniile si ridurile fetei
– cicatricile
– acneea

Acest tratament absolut miraculos se realizeaza in mai multe etape:

1. Curatare
2. Exfoliere
3. Activare
4. Pregatire
5. Peeling
6. Neutralizare si curatare
7. Masca iluminatoare
8. Masca cu sulf
9. Finish

Pentru toate aceste etape se folosesc produse premium, care au la baza in mare parte ingrediente naturale, menite sa actioneze in siguranta si cu rezultate imediate asupra tenului.

Rezultatele acestui tratament sunt imediate pentru deschiderea nuantei pielii reducand petele maro. Reface hidratarea si previne pierderea de apa, precum si calmeaza si catifeleaza pielea. Tratamentul asigura beneficii antioxidante protejand pielea impotriva viitoarelor semne de imbatranire.

2. A doua parte a tratamentului Hollywood pe care l-am urmat la clinica aBeauty, se refera la tratamentul facial INTRACEUTICALS.

INTRACEUTICALS este un tratament facial profesional, care se realizeaza daor in clinici autorizate, de terapeuti cu pregatire in realizarea acestui tratament si doar cu produsele originale Intraceuticals.

Sistemul local de oxigen foloseste oxigen sub presiune hiperbarica pentru a infuza in derm un ser special format dintr-un acid hialuronic modificat, ce contine o varietate de vitamine, extracte din vegetale, antioxidanti si peptide benefice pielii. Din aceasta cauza, aceasta procedura se mai numeste mezoterapie non-invaziva.

Tratamentul Hollywood, care contine, de fapt, cele doua proceduri detaliate mai sus, se realizeaza o data la doua saptamani pentru inceput. Am ales sa il fac la clinica aBeauty, datorita increderii pe care o am in echipa de acolo. Indiferent insa de locul in care alegeti sa faceti aceste proceduri, e important sa va asigurati de calitatea produselor folosite, experienta echipei si serviciile care trebuie sa fie impecabile.

Si da, barbatii au nevoie si ei de asemenea tratamente si e important ca ele sa fie facute frecvent, dar cu moderatie, pentru a stopa efectele urate ale imbatranirii. In acest spirit, zic… Sa imbatranim frumos! 🙂