Oferim o gamă largă de servicii de producție video. Indiferent dacă doriți să produceți clipuri scurte pentru Social Media, sporturi TV, videoclipuri, diferite campanii de brand sau producții de cinema, vă putem ajuta la fiecare pas: pornind de la concept, până la producție și post-producție. 

Producția video este specializarea noastră:

  • Concept
  • Găsirea locațiilor de filmare
  • Asigurarea echipei de producție (stilist, make-up și hairstyle, catering, actori, recuzită, transport)
  • Filmare cu aparatură de ultimă generație (inclusiv dronă, dacă locația permite acest lucru)
  • Posibilitate de filmare în peste 5 camere simultan
  • Post-producție (montaj, sonorizare, colorizare)

Concept

Pornind de la dorințele și așteptările dvs., putem realiza întregul concept pentru proiectele la care lucrăm. Punem accent pe mesajul pe care doriți să îl transmiteți prin producția video către publicul dvs. țintă.

Producție

Furnizam producții pentru aproape toate tipurile de proiecte: filme corporate, reclame TV, scurt-metraje, seriale, reality-showuri, emisiuni tv, videoclipuri.

Post producție

Fie că ați ales să filmați cu noi, sau nu, vă putem asigura post-producția proiectului. De la montaj, sonorizare, colorizare și grafică, ne asigurăm că forma finală a materialului video este pe măsura așteptărilor dvs.

VIDEOCLIPURI

CORPORATE

CAMPANII DE BRAND

TV & FILM

Cortina Film


Ne dorim să punem umărul la realizarea proiectelor creative. Fiecare producție este unică și merită realizată de către o echipă pasionată. Credem cu tărie că, indiferent de bugetul dvs., putem găsi soluții pentru a lucra împreună. Vă invităm să luați legătura cu noi pentru a stabili o întâlnire. Ideile bune vin la o cafea bună.


Nume și prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Spuneți-ne câteva cuvinte despre proiect

Campanii si colaborari