Antrenorul tau personalin Comunicare si Media


Dezvolta-ti abilitatile de vorbire si foloseste-le atat in cariera, cat si in viata de zi cu zi.

Public Speaking

Cu ajutorul metodei pe care o aplic, vei lua parte la cel mai intens program de pregatire in Public Speaking. Vei afla cum sa iti gestionezi emotiile, sa te exprimi clar, sa captezi atentia audientei tale si sa ramai, in acelasi timp, un speaker autentic.

Servicii și Management

Lucrezi in vanzari, relatii cu clientii, esti trainer sau manager intr-o companie? Invata cum sa iti exprimi ideile, sa iti construiesti si sustii mai bine prezentarile, sa captezi atentia audientei si sa comunici mai eficient cu angajatii si clientii tai.

Dezvoltare personala

Dezvolta-ti abilitatile de vorbire si comunicare nu doar in Public Speaking sau in cariera, ci in viata de zi cu zi. Vei comunica mai clar si astfel iti vei exprima mai usor ideile. Invata cum sa vorbesti ca sa fii auzit.

Training

Organizez sesiuni de training pentru companii, in functie de cerintele acestora. Conceput doar dupa aflarea nevoilor organizatiei, programul de training este menit sa dezvolte abilitatile de comunicare ale angajatilor.

Coaching

Se adreseaza persoanelor individuale, sau companiilor interesate sa investeasca in angajatii sai. Sesiunile de coaching sunt personalizate, in functie de nevoile fiecaruia, si se pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire.


Metoda care da rezultate sigure.

Cu o experienta in media de peste 10 ani si in training de aproape 5 ani, aplic o metoda originala. Fa primul pas spre a deveni un speaker de succes, cu ajutorul celor 6 elemente care iti vor transforma atat cariera, cat si viata.


Afla mai multe

Aparent, tu ar trebui sa fii singurul care poate raspunde la aceasta intrebare. In realitate insa, cu totii avem nevoie de pregatire in dezvoltarea abilitatilor de comunicare. Fie ca le folosim la locul de munca, sau in viata personala, ele sunt necesare pentru a evolua ca indivizi si pentru a ne face remarcati.

Daca vrei sa discutam mai multe, programeaza o intalnire cu mine si iti voi raspunde cu drag la toate intrebarile.

Nicio problema. Tocmai pentru a-ti da seama daca metoda pe care o aplic ti se potriveste, scrie-mi chiar acum pentru a afla mai multe chiar de la mine. Impreuna, vom lua cea mai buna decizie pentru tine.

Un program de training individual, in care ai propriul tau trainer. Impreuna, stabilim un program si o frecventa de training de comun acord, discutam nevoile tale in Public Speaking si dezvoltare a abilitatilor de comunicare.

Gasim impreuna cea mai buna solutie pentru tine. Preturile sunt sub media de pe piata, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Scopul meu este de a incuraja dezvoltarea abilitatilor in comunicare si de a-mi ajuta cursantii sa le aplice atat in cariera cat si in viata de zi cu zi.

In cazul trainingurilor organizate pentru companii, costurile variaza in functie de numarul de ore propus, nevoile organizatiei si numarul de cursanti. Pentru detalii, ia legatura cu mine si iti voi raspunde in cel mai scurt timp.

Vrei sa faci primul passpre succes?


Fie ca vrei sa te indrepti spre Media, sau ca iti doresti sa-ti imbunatatesti abilitatile de Comunicare, te invit sa fim parteneri in drumul tau spre o cariera stralucita si o viata fara bariera comunicarii.

Ia legatura cu mineIntra pe site-ul Constantin Academy

DESCOPERAcelelalte activitati in caresunt implicatGandurile unuiBARBAT MODERN


INTRA PE BLOG