Mi-am schimbat hainele și înfățișarea, am stat pe stradă fără niciun ban, am dormit pe străzi, am cerșit bani pentru mâncare și am experimentat diferite provocări. De ce?

VREI SA MA CUNOSTI MAI BINE? AFLA MAI MULTE DESPRE ACTIVITATEA MEA IN TELEVIZIUNE, TEATRU SI FILM.

Am pus accent, in ultimii ani, pe dezvoltarea mea personala. Mi-am dorit o experienta de viata straina mie, despre care sa nu cunosc absolut nimic. Si am vrut sa o traiesc 100% real. Ideea mi-a venit si vazandu-i pe marii actori de la Hollywood cat de mult se transforma pentru un rol si cat de mari eforturi depun pentru a intra in pielea unui personaj.

Aceasta transfomare care porneste din exterior, prin schimbarea aspectului fizic, continua apoi in interior si psihic prin trairea unor emotii dure, ajuta, fara doar si poate, la o evolutie atat in meseria de actor, cat si in viata de zi cu zi. Am avut multe constientizari in acea perioada si mai ales dupa.

Care sunt asteptarile mele?

Am avut astepari legate de acele zile petrecute pe strada. Aveam emotii, imi era frica, nu stiam ce aveam sa traiesc. Eu mi-am atins scopul, acela de a trai aceasta experienta. Am avut multe constientizari si am realizat atat de multe lucruri.

Mi-am dat seama ca noi, oamenii, in general, ne credem atat de puternici, dar suntem, de fapt, atat de slabi. Pentru ca toata puterea ne-o luam din lucrurile care ne incojoara: case, masini, bani, haine, parfumuri, prieteni etc. Dar cum e oare sa ramai fara aceste lucruri? Va spun eu cum m-am simtit: fara nicio putere.

Nici sa ridic privirea nu aveam curajul, stiind ca nu mai arat ca deobicei, ca nu port hainele mele, ca eram nespalat, mort de foame si de sete. Ma astept ca documentarul pe care urmeaza sa il lansez si aceasta experienta sa fie intelese de oameni asa cum trebuie.

Ce le ofer oamenilor prin intermediul acestui experiment?

O experienta povestita in detaliu, prin intermediul documentarului pe care il voi lansa in luna noiembrie a acestui an. O experienta prin care ei nu vor trebui sa treaca, pentru a intelege ce am inteles eu.

Documentarul urmareste, practic, aceste trairi ale mele, intr-un mediu total strain, periculos si atat de sensibil din punct de vedere psihic. Am avut nevoie de psiholog atat inainte, cat dupa acest experiment, pentru a putea intelege mai bine trairile emotionale pe care le-am avut.

Lansarea documentarului va avea loc in luna noiembrie 2017.