Biografie

Despremine


Pe scurt.


Intotdeauna mi-a fost greu sa scriu despre experientele mele profesionale. Exista riscul de a ma lauda singur, dar si de a omite, din prea multa modestie, aspecte importante din viata mea. Pe scurt, va pot spune ca am o experienta in media de peste 10 ani. Sunt prezentator tv si producator, dar si speaker la diferite evenimente. Activez ca trainer de aproape cinci ani, iar de la inceputul lui 2016 am lansat Constantin Academy.

Imi doresc.


O lumea mai buna, ar suna mult prea idealist. Dar o lume in care sa pot fi eu cat se poate de bun? In televiziune, teatru si film, coaching, dar si in viata personala. Alaturat, CV-ul meu. 🙂

Citeste pe Blog

Preturile stomatologiei digitale, accesibile pentru toata lumea?

Preturile stomatologiei digitale: e adevarat ca sunt mai mari decat in cazul stomatologiei clasice? Despre acest mit am stat de vorba cu dr. Razvan Boberis:


Read More

Totul despre programul Ayurvedic de DETOX din noiembrie (Bulgaria)

Program de detox - In noiembrie, Lighthouse Golf & Spa Resort din Bulgaria e gazda unui program de detox ayurvedic. Pretuiti sanatatea, lasati-va inspirati. Detalii:


Read More

CERSETORUL: De ce am stat pe strada si am cautat prin gunoaie?

CERSETORUL: De ce am stat pe strada si am cautat prin gunoaie? De ce am ales sa fac acest experiment si cum m-a marcat? Ce constientizari am avut?


Read More