Am prezentat Gala Premiilor Real Estate 2018. Imagini de la eveniment

Anul acesta am urcat pe scena Galei Premiilor Real Estate, organizata de Revista Real Estate. Au fost premiati jucatori din piata de profil cu cele mai bune performante in acest an. Oameni de afaceri open minded, o adevarata inspiratie pentru mine, ca tanar antreprenor.Inainte de eveniment, am pus la punct toate detaliile impreuna cu Oana Weinstein, redactor-șef Real Estate Magazine si Ovidiu Poșircă, redactor-șef adjunct Real Estate Magazine & www.realestatemagazine.ro.În prezența a peste 400 de invitați care au animat miercuri seara Le Chateau, Real Estate Magazine, cea mai importantă publicație dedicată sectorului imobiliar, a recunoscut valoarea adusă de cei mai importanți jucători din industrie în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018.

Va invit sa vedeti castigatorii si sa cititi mai multe despre eveniment aici http://realestatemagazine.ro/2018/11/gala-premiilor-real-estate-2018-si-a-desemnat-castigatorii-laureatii-din-cele-15-categorii/

Noi ne revedem pe scena, la anul. Dar pana atunci, si la alte evenimente.

Cat despre prezenta pe scena, mai pot spune ca m-am simtit extraordinat intr-o tinuta semnata Adina Buzatu. Mereu aleg Trends By Adina Buzatu cand am nevoie de un outfit elegant si cool in acelasi timp.

Pe curand! 🙂